Stomatologii de la FIDENT sunt tot oameni. La fel ca tine, unii dintre noi s-au temut, cândva, de dentist sau de durere, de mirosul înțepător, de sunetul frezei sau de tăcerile medicului care nu explică niciodată ce urmează să facă. Îți sună cunoscut, nu-i așa?

Ironic sau nu, noi ne-am învins teama de dentist devenind… tot dentiști, însă în clinicile FIDENT am creat exact acele condiții pe care am fi vrut să le fi găsit și noi, în cabinetele stomatologice. Tocmai de aceea, obiectivul nostru principal este ca tu să te simți, în primul rând, relaxat și în siguranță, încă din momentul în care pășești în clinică!

Indiferent de vârstă sau problemele de dantură, te așteptăm cu o echipă de profesioniști foarte bine pregătiți, care știu să asculte și să comunice, cu o aparatură super-performantă și un sistem de evaluare personalizat.

Am înțeles că teama de durere te-a făcut să tot amâni tratamentul, însă dantura și zâmbetul sunt accesoriile tale cele mai prețioase, de sănătatea cărora depinde starea ta de bine. Noi ne vom ocupa de acest aspect!

La FIDENT nu există teamă de durere… Te întâmpinăm cu zâmbet, pentru că știm că tot astfel vei pleca și tu, din clinică, de fiecare dată: zâmbind!

Vino să ne cunoști!

Suntem FIDENT. Oameni. Medici. Dentiști.