Bine ați venit în universul clinicilor FIDENT, unde sănătatea dentară este pe cele mai bune mâini!

SUPORT. INFORMARE. CONFORT

TIMPUL. Știm că acesta este motivul principal pentru care ai amânat vizita la dentist, dar important este că primul pas -  faptul că ai ajuns în clinicile FIDENT - a fost deja făcut. Eu sunt Dan Selea și împreună cu echipa mea de medici dentiști îți vom răspunde tuturor întrebărilor legate de problemele dentare cu care te confrunți și îți vom fi alături pe parcursul întregii experiențe stomatologice, de la prima vizită, până la finalizarea tratamentului.

PROIECTAREA VIITORULUI ZÂMBET

Proiectarea viitorului zâmbet – este următorul pas important pentru tine. Acesta este un protocol unic, realizat în doar 3% din clinicile din lume. Ne folosim de caracteristicile fizice ale pacientului (culoarea ochilor și a pielii, poziția pupilelor și a buzelor, vârsta) și, neapărat, de așteptările lui. Sunt informații de mare acuratețe pe care le trimitem către un ARHITECT DE ZÂMBETE, care va realiza, mai apoi, proiecția viitorului zâmbet.

TRATAMENTUL

Cel mai important pas spre finalizarea obiectivului nostru – tratamentul personalizat. Această etapă este realizată de o echipă multidiciplinară de specialiști supraspecializați pe diverse arii stomatologice, care lucrează pentru a oferi cele mai bune rezultate, coroborate cu nevoile și așteptările individuale ale pacientului.