SĂ FACEM CUNOȘTINȚĂ

Mulți dintre noi am crescut cu teama față de medicul dentist. Știm, nu vrei asta și pentru copilul tău. Însă, în egală măsură, știi cât este de important să îl convingi să vină la stomatolog regulat și cu plăcere.

Alimentația nesănătoasă, dulciurile în exces, sucurile cu zahăr sau chiar predispoziția genetică au produs nedoritele carii în dantura copilului tău și este momentul să te ocupi de această problemă. Cu cât vizita la medicul stomatolog are loc mai devreme, cu atât copilul va adopta această obișnuință în viața lui.

Așa că noi, cei de la FIDENT, suntem pregătiți inclusiv pentru micii pacienți, la prima vizită, când ne vom cunoaște, vom glumi și le vom explica, pe înțelesul aferent fiecărei vârste, cât este de important să avem grijă de dinții noștri.

CORECTAREA ZÂMBETULUI

Se spune că “Zâmbetul unui copil este o poartă spre rai”. Tocmai de aceea, e necesar ca cei mici să înțeleagă avantajul de a avea dinți sănătoși și de a învăța rutina corectă pentru îngrijirea propriei danturi. Deprinderile din copilărie se păstrează și în viața adultă.

Specialiștii FIDENT se vor îngriji de sănătatea danturii celor mici, cu cele mai eficiente metode de tratament. Tot noi îi vom învăța pe micii pacienți cum să mențină o igienă orală corectă.

În plus, facem tot ce ne stă în putință să evităm durerea pacienților noștri! Pentru aceasta, în cazul copiilor (și nu numai), folosim inhalosedarea, o tehnică ce elimină frica de dentist a pacientului, astfel încât acesta să se relaxeze în condiții de perfectă siguranță.

La FIDENT, micii pacienți sunt micii noștri prieteni!