Pasiunea, profesionalismul și empatia sunt cele mai prețioase resurse ale noastre, ca dentiști, însă pentru a obține cele mai spectaculoase rezultate, am dotat clinicile FIDENT cu aparatură modernă și performantă și cu echipamente medicale stomatologice de ultimă generație, care ne ajută să readucem, garantat, zâmbetele pe chipurile pacienților noștri.

SCANNER CARESTREAM 3600

Cea mai nouă tehnologie de amprentare dentară din lume, scannerul intraoral reduce timpul petrecut la stomatolog, cât și timpul de lucru cu minimum 50%. Astfel, orice fel de lucrare se poate amprenta într-o singură ședință, deoarece scannerul conferă o acuratețe de 100% și permite control deplin asupra sănătății pacientului, datorită capetelor interschimbabile, sterilizate.

BIOLASE EPIC 10

BIOLASE este considerat unul dintre cele mai bune dispozitive medicale cu laser, dezvoltate special pentru cabinetele stomatologice. Laserul este soluția cea mai eficientă pentru albirea dentară.

Epic 10 nu provoacă durere, este minim invaziv, nu strică smalțul și aduce zâmbetul pe buzele pacienților. Acest dispozitiv evită excesul de căldură, ceea ce înseamnă confort, siguranță și încredere sporită pentru pacient.

Este singurul laser cu diodă, care are aprobarea FDA – SUA (Food and Drug Administration) pentru 3 tipuri de tratamente distincte: țesut moale, albire și biostimulare, folosit cu succes în terapia durerii.